Το app που θα σε κάνει μαχητή

Όταν η επινοητικότητα συναντά την τεχνογνωσία και το όραμα τη δράση, τότε εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν.

Συνάμα όταν έχεις μέσα σου τη δίψα για εξέλιξη, δημιουργείται ένα «κύμα» που μόνο προς τα μπροστά μπορεί να σε πάει…

Αυτά θυμάμαι να είναι τα στοιχεία προσωπικότητας που διέκρινα με το «καλημέρα», όταν γνώρισα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο σπουδαίος προπονητής πολεμικών τεχνών και δημιουργός του γυμναστηρίου των Ultra Fighters, συνηθίζει να καινοτομεί εδώ και χρόνια στο χώρο και αναμφίβολα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Έχοντας πλήθος τίτλων τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο στο ενεργητικό του, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος φροντίζει πάντα για το βήμα παραπάνω.

Έχοντας λοιπόν στη ζωή του το μότο «train like a fighter», δημιούργησε ένα καινοτόμο application για άθληση στο σπίτι, στο οποίο σαφώς έχει δώσει την παραπάνω ονομασία!

Στην εν λόγω εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα για 1on1 coaching. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις συμβαδίζει με τη μέθοδο προπόνησης ενός ελίτ αθλητή, όμως σαφέστατα θα παραμετροποιηθεί στις μοναδικές και εξειδικευμένες ανάγκες του εκάστοτε ασκούμενου.

Εννοείται πως έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα πλήθος ασκήσεων που καλύπτουν όλες τις μυικές ομάδες. Μπορείς να έχεις πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο κάθε εβδομάδα, ένα αναλυτικό δικό σου πρόγραμμα (βοήθεια με διατροφή και συμπληρώματα), αλλά επιπροσθέτως και τη δυνατότητα να απευθυνθείς στους προπονητές για οποιαδήποτε απορία σου.

Φυσικά αν δεν είσαι ο τύπος που κάνει γυμναστική στο σπίτι του. Μη ξεχνάς πως στην Καλαμαριά βρίσκεται το Ultra Fighters Gym. Με ειδικά διαμορφωμένους χώρους strength, cardio, hiit, calisthenics, fight sports και heavy bag.

Εκτός αυτών βέβαια και επειδή πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, το γυμναστήριο διαθέτει επίσης αίθουσα μασάζ, αίθουσα μελέτης για τα παιδιά, καφέ και χώρο πάρκινγκ.

Άλλωστε κάπως πρέπει να καλυφθούν τα 1.000 τμ τα οποία το καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της πόλης.

Μέχρι ωστόσο να πας να το επισκεφθείς από κοντά ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους. Σίγουρα θα βρεις και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να εξερευνήσεις.

Leave a Comment

Scroll to Top