Το Κτήμα, ένα πραγματικό στολίδι στη Θεσσαλονίκη

Αποτελεί «κόσμημα» για την πόλη της Θεσσαλονίκης και πως όχι άλλωστε, από τη στιγμή που σίγουρα κάτι παρόμοιο δεν έχεις ξανασυναντήσει!

Ο λόγος για το Κτήμα! Το Cafe που συνδυάζει αρμονικά έναν μεγάλο χώρο πλούσιο σε βλάστηση, με θέα ολόκληρη την πόλη. Βρίσκεται στα Κάστρα ( Λεωφόρος Όχι 10, Άγιος Παύλος), άνωθεν του νοσοκομείου ”Άγιος Δημήτριος”, πολύ κοντά στο Δάσος του Σέιχ Σου συμπληρώνοντας την ομορφιά του.

Σε αυτήν την έκταση πολλών στρεμμάτων, μπορεί κανείς να δει και το Άγιασμα καθώς και το Ναίδριο του Απόστολου Παύλου που αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης θρησκευτικού τουρισμού της Θεσσαλονίκης.

Το Κτήμα διαθέτει πολλές επιλογές σε ροφήματα και νόστιμα φαγητά τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Όπως pancakes, club sandwich, pizza και πολλές ακόμα. Αποτελεί ιδανική λύση τόσο για Brunch, όσο και για την βραδινή σου έξοδο με τα φώτα της πόλης να σε «μαγεύουν» από μακριά.

Η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη είτε από τον περιφερειακό, είτε από το κέντρο της πόλης. Το Κτήμα επίσης διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους πελάτες του.

Leave a Comment

Scroll to Top