Μάθε από τους καλύτερους

Το φετινό καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του… Διανύουμε πλέον τον Σεπτέμβριο, το μήνα που μαζί με τον Ιανουάριο, αποτελούν για πολλούς αφετηρία για την εκπλήρωση νέων στόχων.

Ένας από αυτούς ίσως και να είναι η γλώσσα που τόσο πολύ θέλεις να μάθεις και… όλο το αναβάλλεις. Λίγο το οικονομικό κομμάτι που θα κόστιζε το φροντιστήριο ή τα ιδιαίτερα, λίγο το πρόγραμμα της δουλειάς που δε βολέυει, λίγο η γενικότερα μη σωστή διαχείριση χρόνου, σε οδηγούν όλο και περισσότερο προς την αναβλητικότητα.

Μη φοβάσαι ωστόσο και υπάρχει λύση! Ιδιαίτερη απλή, με το πάτημα μόνο ένος κουμπιού, αυτό του υπολογιστή σου! Το youtube είναι πραγματικά πλέον μια ανοιχτή βιβλιοθήκη, με ανθρώπους που είναι εξαιρετικοί γνώστες του αντικειμένου τους και συνεπώς εξαιρετικοί δάσκαλοι! Στην περίπτωση λοιπόν που θα ήθελες να μάθεις την Ισπανική γλώσσα, μπορώ να σου δώσω μερικές συμβουλές ως προς το ποιους θα μπορούσες να ακολουθήσεις…

Spanish with Vicente

Πραγματικά απίστευτα μεταδοτικός και τρομερά επινοητικός όσον αφορά το υλίκό που ανεβάζει. Με σχολιασμούς γνωστών Ισπανών ηθοποιών, στιγμών της καθημερινότητας και φυσικά με βίντεο αφιερωμένα στη γραμματική.

Español Con María

Η… εξόχως εξοτική Μαρία έρχεται από την Λατινική Αμερική. Μέσα από την εξερεύνηση παραδόσεων και ταξιδιών, θα σου μάθει για την σωστή προφορά, αλλά και πολλούς γραμματικούς κανόνες!

Why Not Spanish?

Μέσα από πολλά vlogs, παιχνίδια και συζητήσεις μας συστήνονται η Μαρία και ο Cody. Μαζί τους πίστεψέ με θα περάσεις πολύ ωραία!

Butterfly Spanish

Τελευταίος και καλύτερος λένε και ναι… η Άννα είναι η καθηγήτρια που θα αγαπήσεις με την πρώτη. Διδάσκει με έναν πιο παραδοσιακό τρόπο μιας και στα περισσότερα της βίντεο συναντάμε τον γνωστό σε όλους από την παιδική μας ηλικία, άσπρο πίνακα. Η συγκεκριμένη χειρίζεται καλά και την Αγγλική γλώσσα, οπότε θα σου είναι πιο εύκολο.

Φυσικά υπάρχουν πολλοί ακόμα αξιόλογοι καθηγητές εκεί έξω να εξερευνήσεις. Εγώ απλώς πρότεινα τους δικούς μου.

Στη γενικότερη προσπάθειά σου θα σε βοηθήσει να έχεις εγκαταστήσει και την προέκταση Language Learning with Youtube BETA με την οποία θα μπορείς να βλέπεις τους ισπανικούς υπότιτλους, αλλά και τη μετάφραση. Το ίδιο συμβαίνει και με το NETFLIX αν αρέσκεσαι στο να παρακολουθείς ισπανικές σειρές και ταινίες (Learn Languages with Netflix).

Leave a Comment

Scroll to Top